+31 (06) 51 50 82 01 info@bedandbreakfast-taarlo.nl
Bed and Breakfast

De Drentse KEI

Onze Bed and Breakfast ligt aan de brink van Taarlo, het oudste dorp van Drenthe. Achter de B&B grazen schapen van de kudde die wordt geweid op het Balloërveld. Taarlo ligt enkele kilometers ten noorden van Assen.

De B&B is gehuisvest in een dubbele woning uit 1959, die in 2017 volledig is gerenoveerd. Taarlo grenst aan het Nationaal Park Drentsche Aa.

Een overnachting voor twee personen boekt u al voor 94 euro.  Wie alleen reist kan voor 81 euro bij ons terecht. Deze bedragen zijn inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting (1,20 euro per persoon per nacht). Het is ook mogelijk de hele woning te huren voor het weekend, midweek of een week. Tijdelijke verhuur voor een langere periode is bespreekbaar.

Reserveren: Boek online

Voor inlichtingen mail: 

info@bedandbreakfast-taarlo.nl

Praktische informatie
handig om te weten
Gratis Wifi.

Televisie in de woonkamers.

In beide woningen wordt niet gerookt.

Geen huisdieren.

De slaapkamers zijn op de eerste verdieping en moeilijk/niet bereikbaar voor minder valide gasten.

Gasten die logeren op basis van de B&B-formule gebruiken de keuken alleen om koffie en thee te maken. Gasten die een hele woning huren kunnen desgewenst zelf koken. Wij bevelen een lunch en/of diner in het aangrenzende restaurant Van Tarel van harte aan.

Uw gastheer

Klaas

U wordt verwelkomd door Klaas Gunnink.

Hij is tevens werkzaam als beheerder in restaurant Van Tarel

De jaren vijftig
& renovatie
Beide volledig gerenoveerde woningen (De IJsvogel en De Weidebeekjuffer) zijn in 1959 gebouwd. De inrichting van de woonkamer van de IJsvogel past naadloos bij die tijd: meubels van bekende Deense en Nederlandse ontwerpers, boeken in het wandmeubel uit de jaren zestig & zeventig (Hugo Claus, Jeroen Brouwers, J.M.A Biesheuvel …)

De meubels in de woonkamer van De Weidebeekjuffe ademen ook de jaren vijftig en zitten net zo comfortabel.

Contactformulier
Wij horen graag van u

Verstuur
Dorpsweg 3A, 9485TB, Taarlo

+31 (0)6  51 50 82 01